Results 1 to 3 of 3

Thread: heater programming cant set to tmpx4

  1. #1
    New User
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    manatee county florida
    Posts
    3

    heater programming cant set to tmpx4

    Hello all. My name is Kirk and I've been using the apex for a lil over a year now. Just within the last 3 months my heater settings have reset to getting temp from my tmp probe. I do not have a probe in this outlet, I use my tmpx4 outlet. Now every time I change the settings on the heater outlets and hit the upload button it says completed. I then go out to dashboard and go back in to check it. Its always back to the tmp input. When this first happened the buzzing from my alarm using the tmpx4 input sounded and saved me from a really bad overheat. Being that I live in florida, the heaters are rarely used so I have them off now. I'm hoping someone can help me out here. When winter hits I will be needing heaters Please help!!!

  2. #2
    Apex Guru zombie's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Denver, CO
    Posts
    6,305
    Try renaming the probe then using that and uploading. Every now and then the default names don't play nice and the root cause has yet to be found.

    You might be an engineer if...You have no life and can prove it mathematically.

  3. #3
    New User
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    manatee county florida
    Posts
    3
    thank you i did that and shut off the tmp input in temp settings. that helped.

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •