Results 1 to 3 of 3

Thread: WAV stuck at 1%

  1. #1
    Frequent Visitor rlbannon's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Oklahoma
    Posts
    58

    WAV stuck at 1%

    I did a large water change and turned my WAVs back on right as the fill up level cleared the tops of them. They both sucked a bunch of air, so I turned them back off. When I restarted them, they both powered up, but appear to be stuck at a constant 1%.

    WAV 1%.jpg

    I have:

    1. rebooted the controller.
    2. unplugged and plugged back in the WAVs twice, once with a controller reboot in between.
    3. restored a saved configuration file to the controller.
    4. removed the WAV modules and readded them, with and without a reboot in between. The default settings don't help. The modules still go to 1%.
    5. removed the WAV modules and readded them with a configuration file restore in between.

    In all cases, the WAVs power up, but only go to 1%. Any ideas?

  2. #2
    NSI Member iamchadster's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Salem, Oregon
    Posts
    2,547
    Post a screenshot of your WAV programming from the "Wizard" page as well as the "Basic View" page if you could please.
    Chad

  3. #3
    Frequent Visitor rlbannon's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Oklahoma
    Posts
    58
    Quote Originally Posted by iamchadster View Post
    Post a screenshot of your WAV programming from the "Wizard" page as well as the "Basic View" page if you could please.
    Here they are. It has been working flawlessly for months. No issue until it sucked air. In the meantime, I have been wanting to add two more WAVs to my system so I actually deleted the two old modules and added the two brand new WAVs in their place. The issue is gone for now, but I still need to know what happened so I can fix it if it happens again. Additionally, I don't know if the problem will follow the two older WAVs when I re-add them. I am waiting on two more extension cables to do that. My controller is too far away from my tank to do that now.

    WAV settings - Wizard.jpg

    WAV Settings - Basic.jpg

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •