Results 1 to 3 of 3

Thread: Afs causes APEX reset when plugged in.

  1. #1
    New User
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Toronto
    Posts
    2

    Afs causes APEX reset when plugged in.

    Hello.

    I have a classic system with an apex auto feeder that I have been using successfully for years. When reloading fish food last week and placing the unit back on the tank, my apex controller reset after about a few minutes delay. It then will cycle on and off with a duration of about five minutes continually.

    I narrowed down the problem to the afs. When the USB is unplugged then the apex controller works perfectly. When I plug in the USB cable the system seems very o be fine but after a minute or so the lcd on the controller starts to flicker and then the whole thing power cycles.

    Broken afs unit? Maybe it is staring to draw too much power? Any ideas?

    Tia,

  2. #2
    Frequent Contributor zombie's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Denver, CO
    Posts
    11,268
    Have you tried a different aquabus cable to make sure it's not the cable itself?

    Sent from my SM-G965U using Tapatalk

  3. #3
    New User
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Toronto
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by zombie View Post
    Have you tried a different aquabus cable to make sure it's not the cable itself?
    I have not. I will try it and report back. Thanks.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •